2011. szeptember 27., kedd

BUDMIL 1 hetet használt új áll. síkabát (sídzseki) - Jelenlegi ára: 19 000 Ft

Aukció tárgya egy női síkabát, első tulajdonostól, 1 hetet használtan. (2 évvel ezelőtti darab)
(a termékeim közt található sínadrággal együtt 25. 000Ft-ért elvihető)
Tulajdonságok:
Szín: A rózsaszín különböző kombinációi + fehér: A képen nem egyértelmű, de kifejezett pink nincs benne, nem kislányos, bármilyen korosztály felveheti. Inkább a "málnafagyi" világosabb és sötétebb árnyalatát használja, belül és a kapucniban (lezipzározható) a termo rész inkább ciklámenes. Az anyaga nem fénylik, a színek kívül inkább pasztelesek.
Bélelés: vatelin, közepesen vastag, emiatt a kabát melegebb éghajlatú pályákra (pl Franciaország) már nem alkalmas (ezért is vált eladóvá).
Szabása: Szélálló, alulsó negyede belül is vízlepergető és az átfújás ellen itt egy gumírozott derékpánt is véd. Ettől felfele a bélés már termo. A kabátnak jó tartása van, szabása sportos, aktuális.
Kívül két oldal 1-1db zipzáros zseb valamint 1-1db zipzárasan zárható szellőzőcsatorna található, belül egy hálós ill egy zipzárral zárható zseb. Még egy mellzseb van a jobb oldalon is.
Állapot: 1 hetet használt, annak megfelelő. A két külső zseb nyílása minimálisan koszolódott, de nem érdemes emiatt hozzányúlni a gyári impregnáló megtartása miatt. Egyéb tekintetben gyakorlatilag új állapotú.
Méretek:
vállszélesség: 50cm (ujjvarrások közt átlóban)
ujjhossz: 63cm (varrástól lefele)
hosszúság: 73cm (vállcsúcstól lefele függőben)
szélesség alul: 64cm
Egerben átvehető, ritkábban Eger-Debrecen vonalon is, de ezt előre egyeztetni kell, hogy nálunk legyen.



Jelenlegi ára: 19 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 15:18
. BUDMIL 1 hetet használt új áll. síkabát (sídzseki) - Jelenlegi ára: 19 000 Ft